11 Aug

Lucruri din casă care trebuie curăţate măcar o dată pe lunăTelecomanda

Telecomanda este obiectul pe care punem mâna în fiecare zi şi este cel care are cele mai multe bacterii. Pentru a preveni infecţiile, curăţă telecomanda cu un dezinfectant, poate fi şi spirt. Pune puţină soluţie pe o cârpă curată şi şterge-o, chiar şi butoanele. Spală-te pe mâini de fiecare dată după ce o foloseşti. 

Întrerupătorul

Prin atingerea zilnică a comutatorului de lumină rişti să răspândeşti bacteriile. Este recomandat să ştergi toate întrerupătoarele de lumină din casă cu o cârpă îmbibată cu dezinfectant, măcar o dată pe săptămână.

Descoperă ce alte obiecte din casă trebuie curăţate o dată pe lună pe clickpentrufemei.Ro.

 

Ce perie de păr ţi se potriveşte?

PRACTIC five aparate utile în bucătărie

   

 


Firma de Curatenie Bucuresti Best Cleaning Experts, va ofera o gama larga de servicii, incepand de la curatenie rezidentiala sau pentru birouri, spalari covoare si mochete sau Curatenie Birouri Bucuresti.

Echipa noastra este una formata si instruita in domeniul curateniei, fiind atent selectionata si pregatita.

Suntem foarte eficienti, lucru relevant in portofoliul clientilor pe care ii avem si care sunt constanti in ceea ce priveste gama de Servicii de Curatenie Bucuresti oferite de noi.

Totodata, semnalam si faptul ca baza noastra de clienti creste, lucru semninficativ si important pentru o Firma de Curatenie Bucuresti, unde concurenta este destul de acerba. In plus, exceptand ca avem un personal calificat in astfel de servicii, folosim echipamente de ultima generatie care adauga un plus de calitate rezultatului final.

Absolut toate echipamentele pe care le folosim sunt de calitate germana.

Ne gasiti pe: https://bestcleaningexperts.ro