10 Jul

Muzică patriotică în Parlament. Un deputat PNL a pus melodia „Transilvania măreaţă“. PMP a legat tricolorul la biroul lui Dragnea



UPDATE Surse din conducerea UDMR au declarat pentru "Adevărul" că negocierile cu PSD au eşuat. 

Întrebat de ce a pus telefonul la difuzor cu această melodie, liberalul a afirmat că toţi colegii lui ar trebui să înţeleagă că „ţara asta nu se vinde pentru nişte voturi l. A. Moţiune”.

„Transilvania măreaţă, poate vor să audă şi ei. Nu e solicitarea noastră, e solicitarea oamenilor din ţara asta de care au uitat, să-i asculte pe oameni dacă nu vor să ne mai asculte pe noi. Totul pentru nişte amărâte de voturi la moţiune, incredibil unde a ajuns ţara asta. Pentru colegii mei, poate le este dor să audă şi o să le mai pun până poate vor înţelege şi ei că ţara asta nu se vinde pe voturi la moţiune. Să-şi facă treburile lor murdare între ei”, a spus Florin Roman, membru al Comisiei juridice.

Deputatul PNL a susţinut că „nu îl deranjează colegii de los angeles UDMR, ei pot să ceară ce vor, cei care le dau astfel de măgării au o mare problemă”.

De asemenea, liderii PMP au legat banderole tricolore de uşa biroului preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. Ei spun că PSD negociază interesele României pentru votul privind moţiunea de cenzură.

”Am fost convocaţi aseară, prin SMS, pentru azi l. A. 9.30, când urma să avem un Birou permanent. De mai bine de o oră stăm în sală pentru a discuta pe marginea a trei puncte, unul viza acceptul pentru discutarea, de către Comisiile pentru drepturile omului, Administraţie şi Juridică, în şedinţă comună, în paralel cu plenul, a unui proiect de lege iniţiat de UDMR”, a spus preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac.

El a adăugat că ”haosul s-a instaurat în Parlament, şedinţa nu a început, PSD negociază lucruri de nenegociat niciodată în Parlament - interese ale ţării”.

”Aşteptăm să vedem dacă după negocierile pe care le are domnul Dragnea cu UDMR va ceda în faţa unor cereri nejustitificate. Avem în Ungaria o comunitate românească care nu are învăţământ în limba română. Nu putem negocia chestiuni absurde şi UDMR să pună presiune pe decidenţii politici care nu înţeleg ce consecinţe produc aceste legi. De o oră aşteptăm în BP să vină domnul Dragnea să ne spună dacă a cedat acestor presiuni sau nu”, a mai spus Tomac.


O imagine distorsionata despre sine si despre ceilalti este principala caracteristica a tulburarii de personalitate narcisistica (TPN). Toti cei care au incredere in propria persoana au o stima de sine crescuta, o imagine pozitiva despre sine, au numeroase beneficii, se simt echilibrati si isi ating obiectivele mult mai repede.

In cazul narcisistilor insa, stima de sine si imaginea despre sine sunt mult supradimensionate, ei au o preocupare exagerata pentru propria persoana, o imagine grandioasa despre sine.

Aceasta caracteristica ii ajuta sa fie foarte competitivi in societate, insa in momentul cand nu primesc recunoastere din partea celorlalti, considera ca li se face o mare nedreptate si devin irascibili, deprimati, se pun in garda. Cand nu le este recunoscuta “superioritatea”, ei se simt neputinciosi, inferiori.

Se mandresc cu pozitia lor in societate, dar nu se pot adapta, cand vine vorba de respectarea normelor sociale. Sunt centrati pe propriile nevoi si le ignora pe ale celorlalti. In relatiile cu ceilalti, devin preocupati de sine intr-un mod deranjant. Pot avea o atitudine prietenoasa intrerupta de remarci arogante sau de observatii ofensatoare la adresa celor cu care relationeaza.

Daca aveti nevoie de ajutor astept cu drag pe:

http://danielivan.ro