11 Aug

Când se lansează iPhone 8 şi care vor fi culorile disponibile pentru noul terminal AppleO sursă din interiorul companiei a declarat astăzi că iPhone 8 se va lansa în acceaşi zi ca şi iPhone 7, anul trecut, respectiv sixteen octombrie. Asta înseamnă că mai avem de aşteptat puţin peste o lună până când vom putea urmări evenimentul anual Apple de los angeles San Francisco.

În plus, aceeaşi sursă a confirmat faptul că noul iPhone se va lansa în acelaşi timp cu o versiune îmbunătăţită de iPhone 7, şi anume iPhone 7S. De asemenea, se pare că noul terminal produs de gigantul din Cupertino va fi disponibil în doar trei variante de culori. Negru, argintiu şi auriu. Lucrul acesta este foarte interesant, având în vedere că anul trecut, l. A. Lansarea lui iPhone 7, Apple a pus foarte mult accentul pe multitudinea de culori disponibile.

Poate una dintre cele mai mari lovituri pe care fanii Apple din România le pot primi este dispariţia culorii Rose Gold din gama iPhone eight. Aceasta este una dintre cele mai populare pe piaţa autohtonă, rivalizând îndeaproape cu tradiţionalele versiuni pe negru.

De notat este şi faptul că respectivul oficial Apple, sub protecţia anonimatului, a spus că iPhone 8 se află deja în producţie de masă. Asta înseamnă că ”Marele Măr” are deja un produs finit, nemaiexistând şanse ca designul sau funcţiile acestuia să fie alterate. Rămâne de văzut ce ne va oferi compania din Cupertino în acest an.


iPhone Doctor este Service iPhone la dispozitia dumneavoastra oricand aveti nevoie.

Rezolvam problemele pe care le intampina dispozitivul dumneavoastra prin reparatii iPhonereparatii iPadreparatii iPod.

Service iPhone București, Consultanţă Reparații iPhone și iPad şi Accesorii Apple – totul într-un singur loc.

Suntem Service iPhone Sector 3 Bucuresti.

Service iPhone Doctor este unul dintre cele mai vechi Service-uri Apple din București.

Avem cele mai noi solutii pentru dispozitivul dumneavoastra Apple, iar specialistii nostri sunt expertii în reparatii Apple.

Ne ocupam de partea de hardware sau software prin reparatii Apple pentru toate dispozitivele dumneavoastra.

Personalul nostru va sta zilnic la dispozitie pentru a va oferi ajutorul necesar la iPhone Doctor - Service iPhone Sector 3 

Inlocuim Display iPhone 6Display iPhone 7Display iPhone 6sDisplay iPhone 7, in cazul in care l-ati fisurat si va ajutam cu orice aveti nevoie pentru iPhone-ul dumneavoastra.

Tehnicienii nostrii experimentati cat si personalul calificat si atent, sunt mereu pregatiti sa va ajute indiferent de situatie.

Ne ocupăm de problemele hardware/software pentru toate dispozitivele Apple.

Nu ezitaţi să ne contactati! https://iphonedoctor.ro/