11 Aug

Primăria va construi zece locuri de joacă în cartierele oraşului


Edilii şi-au propus să construiască zece locuri de joacă noi în cartierele oraşului şi să le repare pe cele existente. Punerea în aplicare a proiectului este în întârziere din purpose obiective, susţin responsabilii municipali. 
Lucrările necesare pentru reîmprospătarea unor locuri de joacă mai „obosite” vor reveni societăţii Urbis Serv.
Pentru locurile de joacă noi au fost deja alocate fondurile necesare, care aşteaptă doar să fie folosite. În ceea ce priveşte reparaţiile capitale şi modernizările pe care Urbis urmează să le efectueze la locurile de joacă vechi, lucrările vor demara în următoarele săptămâni. 

Nu ai unde sa-ti lasi copilul cat timp esti la serviciu? Gradinita Particulara Prichindei si Voinicei este raspunsul la toate cautarile tale. 

Daca locuiesti sau lucrezi in Baneasa, noi suntem solutia la problema ta. Te asteptam intr-o zona linistita, ferita de traficul rutier, un mediu in care copilul tau se va simti ca acasa.

Suntem particulari si avem cresa, dar si gradinita in Bucuresti. Locatia este  in zona Baneasa, intr-o cladire pe trei nivele cu un spatiu generos de 500 mp si o curte de 1000 mp, din care jumatate a fost amenajata ca loc de joaca. 

Scopul nostru este sa le oferim copiilor o varietate de experiente valoroase, care sa ii ajute sa se dezvolte in toate privintele, sa-i faca mai capabili si mai creativi. 

Gradinita si Cresa noastra incearca sa dezvolte o paleta larga de abilitati: academice, sociale, artistice, muzicale si fizice.

Accentul este pus pe initiativa, independenta, cooperare si includerea propriilor idei ale copiilor in joaca.

Ne gasiti pe: http://prichindeisivoinicei.ro