31 Jul

Senatul se pregăteşte pentru noua sesiune parlamentară: cumpără mopuri, mături şi detergenţi pentru curăţeniePotrivit cererii de ofertă, Senatul doreşte să cumpere 350 de cârpe de praf (finet) din bumbac one hundred%. Acestea trebuie să aibă următoarele caracteristici: să fie moi, să aibă textura deasă şi să nu lase scame los angeles folosire. 

Instituţia mai vrea să cumpere 200 de bucăţi de detergent de mobilă, care să respecte următoarele condiţii: component lichid, solubilitate în apă completă în orice proporţie şi să fie ambalat la flacon de 1 litru. În plus, pe listă se mai află 350 de sticle de dezinfectant şi 50 de sticle de înălbitor de perdele, pentru maşina automată. 

Senatul mai achiziţionează 5 mături de exterior, two hundred de mopuri de pardoseli şi 25 de mopuri profesionale. 

Pe lista de achiziţii pentru curăţenie se mai află 500 de pastile pentru pisoare, 100 de perii pentru WC, 55 de saci de aspirator, dar şi 700 de saci de plastic pentru gunoi. Senatul mai vrea să cumpere 200 de bucăţi de săpun de rufe şi a hundred and fifty de bucăţi de săpun de toaletă, precum şi 25 de bucăţi ulei odorizant pentru utilizarea în grupurile sanitare. 

În urma selecţiei ofertelor, atribuirea se va face online, în SEAP.

Livrarea se va face los angeles sediul Senatului, furnizorul având obligaţia de a asigura transportul. Mostrele şi ofertele vor fi transmise până los angeles facts de 14 iulie.


Curatenia te pune in dificultate? Ai nevoie de ajutor? Lasa curatenia in mainile echipei Clean&Happy !

Imagineaza-ti bucuria de a veni acasa si de a gasi curatenie si ordine! Firma de curatenie Clean&Happy iti curata casa, biroul sau localul, fara sa piarda din vedere nici cel mai mic detaliu. Echipa noastra este pregatita sa raspunda cerintelor tale pentru a-ti oferi satisfactie completa. Calitatea serviciilor noastre de curatenie este prioritatea noastra.

Clean&Happy reda curatenia si stralucirea casei tale, oferindu-ti valorosul dar al timpului!

Ne gasesti pe: a.cleanandhappy.ro/